Na bijna 11 jaar te hebben gewerkt bij Diëtistenpraktijk Afra Ouwerkerk ga ik, Renske Strikwerda, een nieuw avontuur tegemoet. Ik heb per 1 juni 2019 een deel van de praktijk van Afra overgenomen, te weten de locaties Heerhugowaard en Schagen, onder de noemer van mijn eigen praktijk.
Heel cliché, maar de tijd is voorbij gevlogen. Ik kan het nog zo goed voor me halen hoe ik ben begonnen bij Afra. 4 uurtjes per week bij haar thuis in de praktijk. Tijdperk van de papieren agenda hadden we toen nog en de papieren dossiers. Die 4 uurtjes werden uiteindelijk 38 uur met verschillende locaties.
Afgelopen 11 jaar heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen veel kennis opgedaan qua voedingsleer, maar ook het belang van gesprekstechnieken geleerd. Zelf locaties draaiende houden, supermarkt rondleidingen geven en de laatste jaren heb ik me kunnen specialiseren in oncologie.
Ik wil mijn collega’s en de collega’s van de verschillende locaties waar ik heb gewerkt en de fantastische cliënten bedanken voor de fijne samenwerking en mooie jaren.

Wie weet tot ziens!
Renske Strikwerda