Susan van Kampen

Ergotherapeut

Sinds 2018 werkt Ergotherapiepraktijk Doen Alkmaar samen met Diëtistenpraktijk Afra Ouwerkerk. Doen Alkmaar is een eerstelijns ergotherapie praktijk welke direct toegankelijk is. Dit houdt in dat er geen verwijzing nodig is vanuit arts of specialist.

Susan van Kampen is bij Doen Alkmaar werkzaam als ergotherapeut. Zij richt zich op de doelgroep volwassenen en ouderen. Zij behandelt voornamelijk aan huis. Ergotherapie wordt voor 10 uur vergoed vanuit de basis zorgverzekering, inachtneming van het eigen risico. Wanneer u vanwege ouderdomsklachten, ziekte of een beperking hinder ondervindt in uw dagelijks leven kan een ergotherapeut u ondersteunen. Denk hierbij aan alledaagse activiteiten zoals koken, boodschappen doen of zelfstandig aan- en uitkleden. Een ergotherapeut beschikt over de kennis van handige hulpmiddelen, woningaanpassingen en kan u begeleiden bij het aanvragen (en het gebruiken) van deze voorzieningen. Behandelvragen voor een ergotherapeut:

• Door mijn ziekte lukt het niet meer om mijn dagelijkse activiteiten zelfstandig (en veilig) uit te voeren, kan ik hiervoor een oplossing vinden?

• Hoe zorg ik ervoor dat ik thuis kan blijven wonen ondanks mijn (lichamelijke) klachten?

• Wat betekent mijn diagnose voor de toekomst en mijn zelfstandigheid?

• Kan ik ondanks mijn ziekte, mijn werk nog blijven uitvoeren?

Op donderdag ochtend in de oneven weken van 9.00-10.00 uur heeft Susan inloop spreekuur in de praktijk.

Meer informatie en contact

Ergotherapiepraktijk Doen Alkmaar

Muiderwaard 500A, 1824 XW Alkmaar

info@ergo-doen.nl

Let op, tijdelijk nr: 020-6230132 / 088-822 7000

www.ergo-doen.nl