Klaar mee loop mee

Wandelen in Koedijk, De Rietschoot

Vanaf 11 januari 2017 wordt er iedere week gewandeld vanaf De Rietschoot in Koedijk om 9.30 uur door Jolanda Huiting van Klaar mee Loop mee.

Even voorstellen: Ik ben Jolanda Huiting, 47 jaar en moeder van Merel 16, ik woon in het Hoefplan. Na een zware borstkanker periode ben ik depressief geworden, met mijn overgewicht en humeur ging het niet veel beter! Ik was er zo Klaar mee, dat rot gevoel. Wat ga ik doen met mijn leven verder, wat wil ik nog? Ja ik wil nog een verschil maken. Het kan niet zo zijn dat ik de kanker heb overwonnen en dan depri op de bank blijf zitten. En het idee kwam tot mij. Klaar mee? Loop mee was geboren, begonnen met de maandag morgen, in het wijkcentrum de Alkenhorst, met een diëtist en klein groepje. Ik dacht gewoon wandelen. Ik wandelde de eerste maanden rond de 4 km met de groep.

Tegenwoordig twee en een half jaar verder, wandelen wij vier keer in de week! Er is een gewichtsconsulente bij gekomen en het team en de groep blijft groeien. Je kunt ook kiezen uit de langere route met Bibi mee, die wandelt 10-15 km. Je kunt ook met mij mee. Het is allemaal prima, als je maar in beweging komt!

Wat doen we?

We ontmoeten elkaar, we wandelen samen en drinken wat. 1x in de maand komt er een professional. Dat gaat van personal trainers tot buro Troost, rouwbegeleiding. Ik heb Afra Ouwerkerk gevraagd om vanaf januari 2017 op de woensdag ochtend 9.30 uur (De Rietschoot) 1x in de maand te komen voor advies en begeleiding. Wil je dus een gezonder en gezelliger leven beginnen, in combinatie met gezonder eten en meer bewegen?
Klaar mee – loop mee biedt zes keer per week een wandel moment.

Meer informatie en contact

Klaar mee loop mee

info@klaar-mee-loop-mee.nl

www.klaar-mee-loop-mee.nl

Klik hier voor het wandelschema van 2020