Stagiair

,

In de periode van 1 juni 2024 tot en met 3 januari 2025 loopt Anne Zoutendijk, student Voeding en Diëtetiek, mee in onze praktijk. Zij zal met verschillende spreekuren meelopen en gaande weg ook delen van spreekuren overnemen. De behandelend diëtist zal ook altijd tijdens de gesprekken aanwezig zijn.
Naast het meelopen met de spreekuren zal zij ook verschillende kookworkshops gaan organiseren. Zodra hierover meer bekend is, laten wij dat weten.

Even voorstellen: Ik zit in het laatste jaar van de opleiding voor diëtist. Voeding heeft eigenlijk altijd een centrale plek in mijn leven gehad. Ik ben vanaf mijn achttiende werkzaam geweest in de keuken waarin ik uiteindelijk een mooie carrière als chef-kok achter de rug heb.

Eigenlijk heb ik altijd met de gedachte gelopen om de switch te maken naar diëtist.

In 2021 heb ik de stap gezet en ben ik aan de opleiding gestart.
Het is een interessante opleiding en een mooi vak, waarin ik uiteindelijk hoop wat voor cliënten te kunnen betekenen. Wat is de plek van voeding in iemands leven op dat moment? Wat zou er anders kunnen, om samen met de cliënt een gewenst doel te kunnen bereiken? Dit vereist maatwerk en maakt het steeds weer een mooie uitdaging die ik graag aan wil gaan.