Vitaliteitsmarkt: Heiloo 22 april 2023

Vitaal ouder worden? Bezoek de Vitale Ouderendag!

We worden met z’n allen steeds ouder en dat doen we het liefst zo vitaal en gezond mogelijk. Op zaterdag 22 april houden Stichting Trefpunt Heiloo, de buurtsportcoaches, Diëtistenpraktijk Afra Ouwerkerk en Fysiopartner Heiloo een Vitale Ouderendag in het Trefpunt, van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De Vitale Ouderendag is speciaal voor 60-plussers die graag gezond en vitaal in het leven staan, ook bij het ouder worden. Op de informatiemarkt vind je organisaties die je kunnen helpen bij dat ‘vitaal oud worden’. Zo zijn er stoelmassages van Ellen Blokdijk, is Rutgers Hoortechniek aanwezig en leer je alles over een ‘slim huis’ bij Slimste Huis. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en stel al je vragen.

Leefstijladvies
De Buurtsportcoach neemt gratis fitheidstesten af, waarna je een persoonlijk beweegadvies krijgt. Diëtistenpraktijk Afra Ouwerkerk geeft advies over voeding en ook Zorgcirkel en het Sociaal Team zijn aanwezig. En daar houdt het niet op! Ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van voeding, leefstijl en beweging, maar ook zaken als veiligheid in huis en valpreventie. Laat je inspireren en motiveren om bewust bezig te zijn met je gezondheid. Ouder worden doen we samen!

Gezonde lunch
Wij bieden u de mogelijkheid aan om gezamenlijk te genieten van een gezonde lunch om 12.30 uur.
U krijgt soep, broodjes, beleg en een glas melk of karnemelk. De kosten hiervoor bedragen € 7,50. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk i.v.m. de boodschappen.

Meer informatie
De Vitale Ouderendag is gratis toegankelijk. Wil je meer weten over de Vitale Ouderendag? Neem dan contact op met Wanda Vasbinder van het Trefpunt via wanda.vasbinder@trefpuntheiloo.nl of via (072) 533 12 97.

Klik hier voor de flyer.